resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2069
    galatasaray bu sezon bir travma yaşadı. buradan çıkmak için önce kulübün dinamiklerine ve lige hakim bir hocayla çalışması gerekir. okan buruk'un ligde ve avrupa'da yaptıklarını tekrar etmeye gerek yok. uzun zamandır galatasaray'ı da beklediği biliniyor. futbola aç. bu travmadan çıkmak için bizim kısa vadede başarıya ihtiyacımız var. yoksa bu durum üzerimize yapışır ve fenerbahçe gibi sonsuz döngüye gireriz.

    2011 ve 2017'de nasıl net ve gerçekçi hamlelerle girdaptan çıktıysak seneye de bunu yapmalıyız. üzerimizdeki bu sönüklüğü atıp, başarılı oluruz sonra ilerleyen vakitlerde kulüp güçlüyken orta ve uzun vadeli planlar yapabiliriz. yabancı hoca eğer uygunsa getirebiliriz. ama galatasaray'ın şu an kısa vadede içe yönelip bu durumdan camiayla bir olup kenetlenip çıkması lazım.

    okan buruk hakkında 300 sene önceki zamanda imzalamayıp dünyanın o zamanlar en iyi ligine gitti diye olumsuz düşünen arkadaşlar elbette olacaktır. kulübe 10 yılda vereceği ne varsa vermiş, kazanacağı ne varsa kazanıp gitmiş adama da haksızlık etmeyelim.

    bunların yanında küçücük hayatlarımızdaki kusurlara bakıp sonra da paranın, dalaverelerin her türlü olumlu-olumsuz mevzunun döndüğü sektöre doğru bakalım. kusursuz insan arama saplantısından vazgeçelim. galatasaray için ne iyi olacaksa o olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın