• 172
    idari ibrasızlığa şaşırmadığım; fakat mali ibrasızlığın neredeyse kafa kafaya gitmesine şaşırdığım genel kurul. mali ibrayı rahat alırlar ama idari ibrasızlık olur diyordum; fakat yönetim genel kuruldan öfke değil nefret toplamış belli ki.

    tutulmayan vaatler, başarısızlıklar, fatih terim'in gönderiliş şekli, ışıtan gün olayı vs. varken yönetim destekçisi konuşmacıların bilerek zamanı uzatması ve medyaya kapatma gibi ilginç işlere kalkışmasıyla yönetim kendi kendine olabilecek en sert darbeyi vurdurmaya çalıştı adeta.

    hayırlı bir sonuç çıkmıştır. hem sportif, hem idari hem de mali başarısızlıklar üstüne galatasaray'ın tevfik fikret fikriyatı gibi kulüp kültürüne işlemiş değerlerinin kabullenemediği yollara sapar ve hiç bir vaadini tutmazsan sonuç bu olur. galatasaray bu yüzden başarılı ve farklı işte.

    sevmesem de eşref hamamcıoğlu'nun söylediği ''seçimi araç değil amaç olarak görürseniz sonu böyle olur.'' temalı konuşmasını kanıtladı genel kurul.

    galatasarayımıza hayırlı olsun.

    daha kötü bir yönetimin gelme şansı yok. iyi yönetim gelir demiyorum ya da geleni de bir süre taşlamaz insanlar demiyorum ama daha kötüsünün gelme ihtimali yok. ışıtan gün olmaması bile yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın