• 149
    neredeyse 20 yıldır genel kurulları takip ediyorum, fırsat buldukça canlı yayınlanan divan kurul toplantılarını bile izliyorum... tekrara düşeceğim kusura bakmayın ama bu üyelerle inanın bir ilerleme sağlanamaz.
    8400 küsür üye var yarısı aidat yatırmıyor kalan yarısı tenezzül edip gelmiyor diyoruz ya iyi ki gelmiyorlar yahu düşünün 4000 kişi gelse şu saatlerde çıkıp aynı şeyleri tekrar eden ve ilk defa kendisinin söylediğini düşünen birilerini dinliyor olurduk.

    gecenin bir yarısı oturmuşuz işimiz gücümüz yokmuş gibi oylama sonucu bekliyoruz. eşim kalktı geldi "hadi maçları anlıyorum ama senin bu yaptığın cidden akıllı insan işi değil" diyor ve kendisine hak vermeye başlıyorum. bizim yağtığımız harbiden akıllı insan işi değil. niye takip ediyoruz bu saçmalığı yahu ?

    her konuşmacı çıkıyor "böyle olmaz diyor" ardına yarım saat boyunca bir önceki üyenin tekrar ettiğini şeyleri bire bir tekrar ediyor. (oysa hepimiz biliyoruz bu kulüpte tüm süreçler tamamen ahbap çavuş ilişkileri ile sürüyor.)

    laf sokup duruyoruz ama fenerbahçe bunun önlemini almış ilk gün en akıllsından en delisine kadar herkesi konuşuturuyorlar akşamına başkan çıkıp sağa sola fırça çekiyor sonra ikinci gün oylamaya geçiyorlar. fenerbahçe kadar olamadınız diyorum daha ne denebilir bu insanlara bilemiyorum.

    sözlük 2008 yılından beri var açın bakın her seçim başlığına illa ki bir yazar "böyle seçim olmaz" demiştir ama en ufak düzeltme yok çaba da yok. tüzük düzenlemesi yapılması lazım ama 10 senedir tık yok. kurullar toplanıyor kurullar dağılıyor yok virgülün yuvarlağının çapı şu kadar mı olsun bu kadar mı olsun kavgası bitmiyor ama seçim ve genel kurul üzerine en ufak değişiklik yok.

    daha seçim yapamayan insanların içinden birileri çıksın ve 2.5 milyar borcumuzu ödesin diye bekliyoruz cidden bizimkisi akıllı işi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın