• 56
    29 yaşındayım çok genel kurul izledim. öğrendiğim tek şey var bizim kurullardan. eğer lobiciliğin ve çevren iyiyse başarılısın ve ibra edilirsin. tam tersi olursa geçmiş olsun. düşünün genel kurul dursun özbek gibi birini ibra edip, mustafa cengiz'i ibra etmedi. dursun özbek o günlerde maça gelse yemeyeceği küfür kalmazdı.

    mesela liseliler mustafa cengiz'e nasıl saldırdı zamanında. mevcut başkan burak elmas twitter'dan yargılar dağıtıyordu. şimdi nasıl kuzu gibi oldu. o kadar lobiye rağmen korkuyor. galatasaray hiç bir zaman taraftarın olmadı. galatasaray her zaman lobisi iyi olan liselilerindi ve öyle olmaya devam edecek mavcut tüzükle.

    son olarak kulüp yangın yerine dönmüş, rezaletler ve skandallar yaşanmış, verilen müjde üyeler yazın galatasaray adasında havuza girebilecek. bu bile yeterli bizim genel kurulu anlamak için. yüz yıllık kulübün en rezil başkanı genel kurula katılıp sırıtabiliyor. işte ona bu imkanı veren galatasaray lisesi tutuculuğu ve adam kayırmacılığıdır. genel kurulda öyle aman aman fikri hür vicdanı hür gibi bir durum yok. çıkarlar ve arkadaşlık daha önde gelir.

    galatasary iyiyse ''fanlar'' çok karışıyor işimize, durum kötüyse canımız taraftarımız bize destek olsun. özetimiz bu maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın