resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1102
    25.03.2022 tarihi itibariyle türkiye a milli futbol takımının merkez orta sahalarına bakıldığında kendi liginde ve takımında en fazla forma giyen, milli takım için defansif özellikli orta saha yazılırken ilk adının yazıldığı isim. galatasaray'da bu durum normal olsa bile milli takım havuzuna bakıldığında yerine oynayacak, irfan can, ozan tufan, okay yokuşlu gibi oyunculara göre bu durumu fazlasıyla hak ettiğini söyleyebiliriz.

    yabancı sınırının olduğu bir ortamda milli takımda orta sahanın en önemli alternatifi olan oyuncuya sahip olduğu üzülen taraftara da ne yazık ki galatasaray taraftarı deniyor.

    kendisinin hataları var mı ? elbette var. kendisi bu hatalarını düzeltebilir mi ? çok net düzeltebilir. çalışkanlığı, oyun içindeki iyi niyeti ve sürekli saha içinde kalması bunun net göstergesi. ama biz ne yapıyoruz, sırf haklı çıkmak için, sırf birilerinin yaptığı transferlere çöp diyebilmek için, sırf dediğimiz doğru olsun diye her fırsatta kendi oyuncumuzu kötülüyoruz.

    ayrıca 24 mart 2022 portekiz türkiye maçı kuntz hoca kendisini kanat bek oynatmıştır. niye oynattı en ufak bir fikrim yok ama, bundan dolayı berkan'ı eleştirmek çok saçma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın