resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1096
    24 mart 2022 portekiz türkiye maçında hayatında ilk defa sol bek oynamış oyuncu.

    dünya kupasına katılma yolunda bu denli önemli bir maçta sol bekteki kötü oyununu değil, neden sol bekte tercih edildiğini konuşmamız gerekiyor. karşısında yıldızlar topluluğu oyuncular varken, hayatında ilk kez oynadığı sol bekte marcelo performansımı bekliyordunuz anlamadım yani? top kaçırmış, adam kaçırmış, rakip onun bölgesinden gelmiş falan ...
    ilk defa o bölgede oynayan biri için çok normal değil mi? yani cidden eleştirilerin de bir sınırı olsun artık. birçok maçta beklediğimiz performansı sergileyemedi diye, suçu günahı olmadığı maçlarda bile eleştirip kendimizi rahatlatıyoruz. aynı maçta zeki çelik berbat oynadı, hakan çalhanoğlu hayalet gibi dolandı, merih bir sürü kademe hatası yaptı, burak kahraman olacağım diye penaltı kaçırdı, bazı oyuncuların girdikten sonra ne yaptıkları muamma! ama yook arada berkan'a da dokunduralım da adet yerini bulsun.

    tekrar ediyorum, berkan birçok maçta kötü oynamış olabilir ama sırf bundan dolayı da her zaman alışkanlık edinip berkan'ı acımasızca eleştirmemeliyiz. kendi futbolcularımızı, kendi ellerimizle sosyal medyaya kurban vermemeliyiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın