• 201
    yakında "burak yılmaz kuntz'u kovdurma planlarını uyguladı"vari haberler çıkarsa şaşırmayın çünkü burak'ta malum o eski zamanlardaki halini gördüm. kaleci ile karşı karşıyayken penaltı araması ve bu kaçırdığı onun kalitesiyle hiç alakası olmayan penaltı... penaltı için top başındayken "topa vurmaya giderken kendini yere atıp penaltı istemese bari" deyip gülmüştüm.

    burak yılmaz'ı yıllardır izlerim. formsuz olduğu günleri de izledim böyle günlerini de. adeta skoru eşitlememizi istemeyen bir hali var yine maalesef. ya yaz için tatil planları yaptı ya da kuntz'u kovdurma derdinde.

    kimsenin günahını almak istemem ama bu hisse de kolay kolay kapılmam. bugün burak formsuz değildi. umarım yanılıyorumdur.

    edit: sinirden dünya kupası yazın oynanacak demişim. biraz derin nefes alınca aklıma geldi. bir de sanırım burak'a dünya kupasına katılırsak alınmayacağı bilgisi gitti ki "madem öyle işte böyle" deyip "ben gitmiyorsam siz de gitmeyeceksiniz." dedi adeta. bunu yapma potansiyelinin olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın