• 21
    superbike dünya şampiyonu pilotumuz. ama malesef kenan abisinden kurtulamadı, kurtulamıyoruz. arkadaş sen 25 yaşındasın, dünyanın en prestijli 2. motosiklet organizasyonunda oranın efsanesini yenerek şampiyon oldun. hala sürekli kenanla röportaj vermesine dayanamıyorum. kenanın toprağın kariyerindeki yeri çok büyük, bunu kimse inkar edemez.

    ama boynuz kulağı geçeli çok oluyor. vefasını göstermesi çok güzel, ki hala kenanın pistini kullanıp antrenman yapıyor. bu da büyük avantaj gerçekten. ama kenanın toprak adına konuşması, karar vermesi falan aşırı saçma ve zararlı. kenanın bilgisi ve tecrübesinin kat kat üstüne çıkmıştır toprak, onun yönlendirmesine ve menejerliğine kesinlikle ihtiyacı yok, aksine kenanın muhteşem öngörüleri kariyerine zarar verebilir hatta motogpye gitmeyerek vermeye başladı bile bence.

    her açılan yolda, köprüde ikisinin yarış falan yapması rezilliklerine girmeyeceğim bile, her şey ortada bence. toprak türkiyenin çıkardığı kendi alanında en başarılı sporcu olabilir, bence öyle, ama bir an önce kenan abisiyle arasına mesafe koyması gerekiyor. ve bence ülke olarak da kenan sofuoğlunu medyada daha az görmeyi hak ediyoruz artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın