• 18
    2022-23 sezonunda burak elmas'ın galatasaray başkanı olmayacağı sonucuyla bitmesini istediğim, bitmesine sebep açmasını istediğim genel kurul.

    bu saatten sonra bu dikişin tutmayacağı aşikar, tutması içinde bir sebep yok açıkçası. söylenen bunca yalanı hasır altı edemezsiniz. başarısızlığın faturası her yerde çıkıyor, hayatın her yerinde bu fatura var. fatih hocamız bile bu bedeli ödedi çünkü ortada bir başarısızlık vardı. ama tek suçlu kesinlikle kendisi değil, dolayısıyla tüm yükün hocaya atılması inanılmaz derecede yanlış. faturayı burak elmas ve ekibi de ödemeli.

    başkanlığa seçilirken onca vaatte bulunmadan realist iddaalarla o koltuğa otursa bugün kimse laf etmeyecekti. ama söylediği her vaadinin altında kaldı, nefes alamıyor, nefes alamıyoruz bizde galatasaray olarak.

    sırf ibreti alem olması açısından bu kurulda verdiği vaatler kendisinin ve yönetiminin yüzüne vurulmalı ve bu iş burada bitmeli. gerek fatih altaylı yayını, gerek buket hanım'ın yayınında laf kalabalığı yaptı, danışıklı dövüşüklü bir yayına konuk oldu. bedel ödemeli, bizde camia olarak yönetim-futbolcu-taraftar üçgenini tekrardan kurmak adına bir olmalıyız.

    aslolan galatasaray evet ama canım kadar sevdiğim takımımın işbilmez ve yalan söyleyen insanlar tarafından yönetilmesini istemiyorum bir taraftar olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın