resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1222
    insanların sinirlendiği nokta yunus'un kiraya verilip morutan'ın alınması değil. sezon başı yunus kimsenin umrunda değildi. okan kocuk da öyle. hatta emre akbaba da. bu oyuncuların kiraya verilmeleri çok doğru. tamamı da çok iyi katkı verecekleri takımlara gitmişler ki bu planlamayı kim yaptıysa tebrik etmek gerekir.
    insanların sinirlendiği nokta ise yunus bir yerlerde gelişim gösterip şov yaparken, morutan neden gerisin geriye gidiyor? emre akbaba alanya'da kendini bulurken, cicaldau neden geldiği noktadan daha ileride değil? neden nelsson dışında kimse bir arpa boyu yol alamadı? (yeni transferler içinde)
    yapılan transferlerden 1-2 tanesi tutmaz anlarım. ama nelsson dışında tek gelişim gösteren oyuncu yok.
    3 yıllık planlama çok doğruydu. genç oyuncu alıp, parlatıp, satma düşüncesi çok doğruydu. ancak biz sadece genç oyuncu aldık. selçuk inan "çalışarak gelişemiyorsak, değişerek gelişeceğiz" demişti. morutan daha fatih hoca zamanında yedek kulübesine düşmüştü.
    okan'ın kiraya verilmesi de doğru mesela ama yerini de ismail çipe ile doldurmazsın. muslera'nın arkasına güvenilir bir kaleci bulursun, okan'ı kiraya verirsin. kimse de bir şey demez.
    biz aldığımız her 10 oyuncudan sadece 1 tanesini geliştireceksek eğer, hiç bu işe kalkışmayalım.
    çünku hem sportif anlamda başarısız olur, hem de beklediğimiz teklifleri alamayız.
    morutan geldiği noktadan daha ileride olsaydı, daha iyi şut atıyor, daha iyi adam geçiyor olsaydı, şu an eminim kimse yunus akgün'den bahsetmiyor olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın