resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2120
    domenec torrent font, galatasaray için dış kapının mandalı, çalışan elemanıdır.

    gelgelelim kendisi de her teknik adam gibi kendi kurduğu kadroyla en az bir sezon geçirmeyi hak etmektedir.

    bunu söylemek kimseyi torrent hayranı yapmaz, zaten kimsenin torrent'e özel bir sevgi beslediği yok. sadece bunun böyle olmasını isteyen, böylece duygu sömürüsü yapması daha kolay olacak insanlar var. ama kimse, aklı başında kimse daha dün galatasaray'ın kapısından içeri giren biriyle duygusal bağ kurmaz.

    torrent galatasaray'ın teknik direktörü olduğu sürece, saygısız ve densiz hareketleri olmadığı sürece desteklenmelidir. hakkında en ağır eleştiriler de yapılmalıdır ama görevini iyi veya kötü yapmaktan başka hiçbir şeye bulaşmayan bir insan hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanmak galatasaraylılığa yakışan şeyler değil. torrent'e karşı olan korumacılığın en büyük sebebi, kendisine karşı gösterilen terbiyesizlik.

    torrent'in kötü hoca olduğu söylendiğinde kimse tetiklenmez. torrent'in takıma katkı sağlamadığı söylendiğinde kimse tetiklenmez. iki üç kişi için de herkes itham edilmez ama mesele torrent kötü performans gösterdi diye gönderilmesini istemek değil. adam daha geldiği andan itibaren istifaya davet edilmemiş gibi davranmanın lüzumu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın