resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2116
    -takımı 13 maçta kalede 29 gol görmüştür. ki bunu victor nelsson marcao teixeira ikilisi gibi bir duvar varken ve her maç inatla savunma futbolu oynarken başarmıştır.
    -takımı 13 maçta sadece 3 galibiyet alabilmiştir. ki bunun ikisi küme potasındaki rakiplere karşı son dakikalarda gelen penaltılar sonucunda alınan galibiyetlerdir.
    -takımı 13 maçın sadece bir tanesinde gol yemeden sahadan ayrılabilmiştir.
    -takımı başındaki puan ortalaması 1'dir.
    -tam emin olmamakla birlikte takımı yenilgi alınan tüm maçlarda önce öne geçmiştir, sonra geriye düşmüştür*

    istatistikleri geçersek ne kadar objektiftir bilmiyorum ama beşiktaş maçı haricinde takımı bütün maçlarda savunma futbolu oynamıştır. gaziantep'e karşı bile kontratak futbolu oynatmaya çalışmıştır.

    hangi iyileşmeyi hangi gözlüklerle görmemiz gerektiğini söylerseniz çok sevineceğim.

    terim'in ardından gelmesi kendisinin çilesi değil, piyangosudur. bu dokunulmazlık ve bu görmemezlik başka türlü oluşmazdı zira. iyi yere kapak attı. bu adam yaka paça kovulduğu flamengo'da bile 26 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik almış. bizde bu halde olsaydı insanlar artık tapmaya başlardı sanırım. harbiden biz bu kadar mı düştük diye düşünmeden edemiyorum.

    birazdan "bu kadroyu torrent kurmadı"cılar doluşur mesaj kutuma diye peşinen şunu da yazmak istiyorum. açın bir ismail kartal'ın fenerbahçe'de yaptıklarına bakın. teknik direktörden bir değişiklik beklemeyeceksek ve kötü gidişata göz yumacaksak neden teknik direktör değişikliği oluyor? bunu kendinize nasıl yedirebiliyorsunuz?

    *bunu özellikle ekledim çünkü hocalık vazifesi sadece 11 belirleyip sahaya sürmekten ibaret değildir. dünkü 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçı'nda yapılan değişikliklerle bile verdim ben puanı, büyük hoca olmadığını. gidişata itiraz edebilecek, saha içinde bir şeyleri değiştirebilecek ruha sahip değil torrent. dünkü maçta takımı 3-1 yenilmesine rağmen 5 değişiklik hakkının 2'sini kullanmıştır. memnuniyet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın