resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2055
    20-21 sezonunda başakşehir ile şampiyon olduktan sonra, 21-22 sezonunda takımı küme düşürme potasına soktuğu için takımdan gönderilmiş teknik direktör. şampiyon takımı ertesi yıl küme düşürecekti gönderilmeseydi. bu alanda bir ilk olacaktı.

    yani öyle bir yazılıyor çiziliyor ki sanki okan buruk'tan değil de guardiola'dan bahsediyoruz. futbol diye bir şey olmasaydı okan buruk'un kendisi icat ederdi, öyle büyük futbol adamı. ağzım açıkta izliyorum doğrusu.

    neyse. torrent'ten önce kendisine teklif götürülmeli ve takımın başında olmalıydı. bu, çok daha mantkklı bir tercihti. ayrıca kendisi torrent'ten daha iyi bir teknik direktördür. bu da tartışmaya açık bir konu değil nazarımca. ama daha mantıklı bir tercih olması ve torrent'ten daha iyi bir td olması onu olağanüstü bir hoca yapmaz. lige ambargo koymak, şöyle büyük başarılar elde etmek vesaire çok abartı hayaller. dediğim gibi, kendisi sadece torrent'ten daha iyi bir hoca o kadar. kendisini genç fatih terim görenler büyük hayal kırıklığına uğrar.

    pamuk eller eksi oylara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın