resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2092
    taylan ve berkan orta sahasını 10 günde 3 tane üst düzey maça çıkararak 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçı nda posasını çıkardı.

    rotasyon yapılması gereken maçta yapmadı. oyuncu değişikliklerini çok geç ve yanlış yaptı. yaptığı müdahaleler de de adım adım oyundan koptuk.

    diğer maçları değerlendirerek terim'e göre takımı hücuma daha hızlı çıkarıyor ve bekleri de ceza sahasına sokuyor zaman zaman. oyun içinde mevkii değişiklikleri de iyi ama oyuncu değişiklikleri ve ilk 11 tercihleri o kadar iyi değil. duran top organizasyonunu da es geçmeyeyim.

    kendisinin kalmasını istermiyim ? eğer oyununu oturtmaya sabredebileceksem evet. ama o sabrı gösteremeyeceğimi biliyorum. burası türk futbolu burada kimsede sabır yok.

    zor değil gelecek sezon başlangıcında, eğer takımın başında kalacaksa, alınacak kötü sonuçlarla kendisinin koltuğu yavaş yavaş ısınacak. bu sadece kendisi için değil herhangi bir teknik adam içinde geçerlidir. bu bir gerçek.

    şu anda kendisini göndermek yanlış bir karar olur. kendisi için değil, yerine gelecek olan teknik direktör için. yeni sezon yeni teknik direktörle başlamak farklıdır, yeni sezona eski sezonda da çalıştıgın teknik direktörle başlamak farklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın