• 78
    kendilerine verilen paraların yeni gelen yönetim tarafından didik didik edilmesi gereken ikili. biz neylerine güvenerek birine 6.5 diğerine 3.5 milyon para verdik, anlayamıyorum.

    galatasaray'ın borcu çok, parası yok, başkanının ekonomik durumu yok falan da filan gidiyor bu liste. hal böyleyken her harcamanın 10 kere düşünülmesi gerekiyor ve doğru söylemeye tepki olarak başkan seçilen sayın elmas'ta harcamalarımızı büyük bir dikkatle yapıyoruz demişti. bu 10 milyon galatasaray'ın ön hattını tıkıyor, üretken olmasını engelliyor.

    2021-22 sezonu başlarken soso zaten ana planda yoktu, biz bu rumenlere güvendik yıl planını yaparken. burada hata var, ihmalkarlık var, şımarıklık var, sorumsuzluk var. yazık diyorum sadece, galatasaray'ın olmayan parası bu şekilde harcanıyor.

    bu 2 arkadaştan çıkmadan yüzümüzün gülme ihtimali bence yok, bu 2 arkadaşa harcanan paranın detayı kamuoyuyla paylaşılmadığı sürece gelecekte yapılacak transferler de hep bir soru işareti olacak, referans noktası olacak benim için bu 2 arkadaşın galatasaray'a transferleri. kerem aktürkoğlu olması ciddi ciddi küme düşecek bir galatasaray futbol takımını benim aklım ve fikrim almıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın