resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2848
    şu sıralar çaykur rizespor'da kiralık oynayan eski futbolcumuz. devre arasında*, daha doğrusu yaz transfer döneminden itibaren ciddi mesai harcamamıza rağmen, maalesef kadromuza katamadık. dahası, aynı devre arasında beşiktaş transfer ettikten sonra çaykur rizespor'a kiralık olarak verdi. bence gedson iyi futbolcu ve netice ne olursa olsun kadromuza katmamız lazımdı. şu an da artık üzerinden iyi olmasını veya kötü olmasını bekleyip de kendi aramızda polemiğe girmemiz yersiz ve anlamsız zaman kaybıdır.

    benim dikkat çekmek istediğim ise bambaşka bir nokta. galatasaray'ı bildim bileli maalesef tuttuğunu koparan camia olmaktan hep uzakta olmuştur. ama buradaki mesele artık güçlülük veya güçsüzlük değil de, çaykur rizespor'un ( has düşman camia ) ve beşiktaş'ın ( ciddi ekonomik sorunları var. ) birleşerek, adeta nispet yaparcasına bu transferi trajikomik bir şekilde gerçekleştirmesidir. dahası da başkanımız burak elmas'ın '' isteseydik transfer ederdik. '' cümlesidir.

    biz taraftar olarak gedson'u maliyeti, iyi veya kötü futbolcu oluşu, yararı, zararı, oynadığı maçların analizi vs. değerlendirip bu yüzden birbirimize laf yetiştirmeye çalıştırırken, malum iki camianın birleşerek hem manevi hem de sportif açıdan önemi büyük olan bu futbolcuyu dalga geçer şartlarda almasını unutup, gölgeliyoruz. galatasaray camiası böyle durumlara düşmemeli. çünkü böyle böyle psikolojik olarak geriye gitmeye başladıkça, saha içinde de geriye gidişler başlıyor. ondan sonra ise sıradanlaşan, vasatlığı kabullenmiş ve her türlü üzerine gelinebilen bir camia olma yoluna giriyoruz. zaten son zamanlarda taraftarın tepkiyi çektiği durumlar bana göre esas olaylardan çok uzakta. gedson başlığı da bunu doğrular nitelikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın