resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2047
    ben kendisinin bir geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum. bence futbol takımımıza bir kimlik kazandırmak belli bir şablon oturtmak için geldi ve bunu başardıktan sonra kendisiyle devam etmeyeceğiz. nedenleriyse bence şöyle:

    1- kendisi yıllarca belli bir sistemin içinde çalışmış tabiri caizse bu sistemi yalayıp yutmuş kişidir. fakat bu sistemin sadece bir çarkıdır(analist). yani sistemi çok iyi bilmesine rağmen yönetme konusunda başarılı olabileceğini sanmıyorum.
    2- gerek takımımızın gerekse de ülkemizin kimliğinden dolayı başarı için türk hoca şart bence. ülkemizde lig şampiyonluklarına bile baktığımızda her sene farklı bir hikaye üzerinden konuşuyoruz. yani hikayesi olan bir takım-hoca-taraftar üçlüsü şart şampiyonluk için. yabancı hocayla özellikle torrent gibi tutkusu az bir adamla böyle bir hikaye zor.

    bence kendisinin gelişi böyle planlandıysa ki sanmıyorum çok mantıklı bir hamle olmuş. dünya üzerinde ki en iyi sistemlerden birini takıma oturttuktan sonra gerçek bir winner hocayla devam etmek çok doğru olacaktır. bence bu pozisyon için en iyi tercih okan buruk veya ömer erdoğan olmalı. ayrıca bu konuda ki en önemli husus ise sistemin devamlılığı olacaktır. kadro her sene satışlardan dolayı değişebilir fakat gelen her oyuncu bu sisteme uygun olmalı veya ayak uydurmalı. hocada bu devamlılığı sağlamalı. son olarak ise eğer takımımız bahsettiğim sistem ve inanç ikilisini belli bir potada eritebilirse galatasaray'ın uzun yıllar başarılı olduğunu görebiliriz
App Store'dan indirin Google Play'den alın