resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2921
    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçının bitiş düdüğüyle beraber ekrana getirilen görüntülerden ve sonrasında yapılan paylaşımlardan anladığım kadarıyla genelde uluslararası turnuvalarda karşılaştığımız zayıf takımın tüm dünyaca saygı duyulan oyuncusu olma şerefine erişmiştir ki bu benim için gerçekten futbolun en epik anlarından.

    https://gss.gs/rUB.jpg
    https://gss.gs/W3y.jpg

    sahnenin bende ne ifade ettiğini detaylandırmam gerekirse bu şuna benziyor. drogba, dünya kupasında fildişi sahillerinin mütevazı kadrosunu sırtlıyor, çeyrek finale çıkarıyor, çeyrek finalde fransa yıldız dolu kadrosuyla fildişi sahilini güç bela 3-2 yeniyor, 2 golü de drogba atmış, bitiş düdüğü çalıyor ama 1 tane kamera bile galip gelen fransızları çekmiyor hepsi drogba'nın üzüntüsünü paylaşıyor.

    işte barcelona maçından sonra da böyle bir durum yaşandı. maç biter bitmez ilk kerem ekrana verildi, soyadını yazamayan yabancı twitter hesapları "galatasarays' no 7 :(" paylaşımları yaptı linkteki fotoğrafları paylaştı, daha yeni ferran torres'e 55m euro basmış koskoca barcelona 3.ligden bedelsiz gelen kerem için harry potter göndermesi yaptı vs. bu gerçekten çok az futbolcuya nasip olan, onur verici bir durum.

    velhasıl bizim yolumuz seninki kadar aydınlık olmayacak belli ama senin yolun açık olsun keremcim, biz seni uzaktan da izleriz, destekleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın