resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1184
    harika bir ham yeteneğe sahip futbolcudur. bunu inkar edecek yoktur diye tahmin ediyorum ancak en büyük şanssızlığı kerem gibi alt ligden değil de yurtdışından yüksek bir bonservis ile gelmiş olması. bu bonservis ve transfer herkeste öyle büyük beklenti yarattı ki hemen oynasın hep oynasın istiyoruz.

    bence torrent hocamız da ondan çok fazla yararlanmak istiyor ancak kendisinin çok temel konularda eksiklikleri var ve şimdilik maç içinde bu hataları takımı ve kendisini ileri götürmekten çok geri çekecek şeyler ve o yüzden sistem oturtmaya çalışan torrent onu tercih etmiyor.

    ama neredeyse her antrenman fotoğrafında kendisini görüyoruz ve hep yüzü gülüyor bu da aslında beklentileri karşılamak için elinden geleni yaptığını ve torrent'le arasının iyi olduğunun en büyük göstergesi bence. kimin sözüydü hatırlamıyorum ama genç futbolcuların sürekli oynamasından ziyade nitelikli dakikalar almasını tercih ederim gibi bir söz okuduğumu hatırlıyorum. ben kendisinden önümüzdeki yıl ve belki de önümüzdeki haftalarda kesinlikle çok fazla yararlanacağımızı düşünüyorum ancak sadece biraz daha zamana ihtiyacı var.

    bu arada gençler oynamasın gibi bir düşüncem yok fakat temel eksiklikleri olan bir oyuncunun doğrudan sahaya atılması da hem oyuncu hem de taraftar beklentisi açısından doğru gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın