• 755
    çalışkan, dinamik fakat kapasitesi sınırlı oyuncularla kurulmuş mevki. taylan ve berkandan skor katkısı alamıyorsunuz, taylan pozisyon gereği geride oynuyor onu anlayışla karşılarım ama cicaldau ve berkan bu konuda sınıfta kalıyor.
    berkan belli bir sistem içerisinde yüksek enerjisi ve fizik kapasitesiyle faydalı olabiliyor. takım topla haşır neşir olduğunda en çok göze batan oyuncusu oluyor. ayak kalitesi ortalamanın epey altında, alanyasporda oynadığı düzende geniş alanda pas alışverişini yapabiliyordu burada alan daraldığında problem yaşamaya devam edecek.
    cicaldau, terim ve torrent ile 8 ağırlıklı oynatılıyor, cezasahasına yakın bir roldede oynasa beklentileri karşılayacağını düşünmüyorum. şutları çok etkisiz, nadir buluştuğu cezasahasında bitiriciliği konusunda hiç iyi izlenim vermedi. hücum ile ortasaha bağlantısını yapabilecek istikrara sahip değil baskıya maruz kaldığı zaman sorumluluktan kaçan yapısı nedeniyle sahada çekilmez bir hal alıyor.
    devre arası alınan pulgar pas kalitesi son derece yüksek fakat fiziksel durumu takımın çok gerisinde olduğu için oynatılmamasını anlayışla karşılarım. bu konuda atılacak bir kurşun vardı daha iyi seçim yapmalıydık.
    oyuncular sosyal medyada linç edilecek kadar kötü değiller ama son derece uyumsuz ve birbirini eksi artı olarak dengeleyebilecek profillerde değiller.
    durum böyle olunca avrupada oynanan savunma futbolunun biraz dışına çıkmaya çalıştığın anlarda ortasahanın yetersizliğinden ötürü problem yaşanmasına şaşırmıyorum, teknik ekip pragmatik hareket ederek lig sonuna kadar bu oyuncuları maç maç planlayarak kullanması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın