resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1978
    makası kapatmak için çok uğraşan ama bu kadroyla anca bu kadar yapabilen hocamız. eline emeğine sağlık. ptt ligi takımına değil, barcelona’ya elendik beyler. hem de öyle kurayı çekince herkesin fark yememizi beklediği, kupada denizlispor’a elendiğimiz bir sezonda oldu. daha ne yapacaktı bu adam? bugün zannediyorum bütün galatasaraylılara o umudu verdi, barcelona’yı eleyebiliriz dedirtti. bu hissi yaşatması bile şu iki maçı ne kadar doğru oynattığının bir göstergesi aslında. bu kadroyla daha iyisi gerçekten çok zordu. biraz önce yazdım ama silindi. ne kadar ekmek, o kadar köfte. adamın elinde 36’lık gomis, yürüyerek top oynayan soso, o da olmazsa sorumluluk almamak için her şeyi yapan cica, pva sakatlanınca sol bek oynayan ömer bayram gibi isimler var. daha orta sahada sezon başından beri herkesin eleştirdiği berkan ve taylan’a gelmedim bile, keza şu iki maçta gerçekten ayakta kaldılar. çok iyi oynadılar.

    işin kısası takımdan %100’e yakın bir verim almış hocadır. beşiktaş maçının yorgunluğunun üzerine böyle bir maç oynayıp öne de geçmemiz harikaydı. bence takım kendi sınırlarının bile üzerinde oynadı zaman zaman. kerem’in yürüyecek hali kalmamıştı son dakikalarda. maalesef olmadı, sağlık olsun.

    koskoca barcelona son 15 dakika süre geçsin diye her türlü çirkefliği yaptı. sadece bunu bize izlettiğin için bile teşekkürler hocam.

    (bkz: 17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın