• 493
    bu orta saha ile buraya kadar. berkan ve taylan ikilisi savunma için yeterli olabiliyor ama iş skorda geri düştük mü çok yetersiz kalıyorlar. özellikle cicaldau maç 1-2 olduktan sonra tamamen bitti. gomis çok daha önceden çıkmalıydı özellikle ikinci yarıda boşa dolandı. ömer bayram ise yine bizi iyice bozuyordu. marcao'yu bozdu gol yetiriyordu bir pozisyonda.

    bireysel tercih hataları da çoğu kez futbolcuların beynine kan gitmediğini düşündürdü bana. çok rezil, saçma sapan tercihler yapıldı çoğu kez. çok amatörce paslar, top sürmeler, çalımlar...

    morutan ve mostafa çok daha önce oyuna girmeliydi. en azından geriye düşer düşmez yapılmalıydı bence.

    yine de ezilmedik diyebiliriz. hatta başa baş oynadık. barça'lı oyuncuların bazıları öne geçen anadolu kulübü futbolcusu triplerine girip zamana oynadı. aanholt sakatlanıp 10 kişi oynamasaydık o sıra golü de yemeyebilirdik. ikinci yarının hemen başında gol yeyince kötü oldu. hakem atışıyla maç başlar başlamaz adamlar topu hemen ileri attı orta oldu, gol oldu. uyuduk o sıra maalesef.

    bir de orta sahamızın göbeğini adamlar çok rahat geçti. bunda hem gomis'in hem de cicaldau'nun hayalet taklidi yapması sebep oldu. rakip stoperler top onlardayken koşmadı bile. arada koştular, zaten o koşuları orta sahamızın boşluğu yüzünden ceza alanımızın yayında bitti.

    neyse artık. turu geçebilseydik şampiyonluktan bahsedebilirdik ve bu şampiyonluk önümüzdeki sezon avrupa kupası maçlarına bizi katardı otomatikman. şimdi lige odaklanmalıyız sadece. avrupa hedefiyle aramızda 9 puan fark var sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın