• 483
    galatasaray seviyesinde olmayan futbolcuların açık şekilde görüldüğü maç olmuştur. cicaldau, gomis, morutan, ömer bayram, halil dervişoğlu şu an galatasaray için bu seviyede forma giyebilecek futbolcular değiller.

    hadi halil ve gomis kiralık futbolcular, ömer de rotasyonda bulunan eski futbolcumuz diyelim. morutan ve cicaldau galatasaray seviyesinde henüz değiller. bir gün olabilirler ama şu an değiller.

    "galatasaray seviyesi" tanımına takılanlar ve eleştirenler olacaktır. ben takımımı barcelona'ya karşı kafa tutarken izlemek istiyor, bununla gurur duyuyorum. bu yüzden galatasaray seviyesi benim için budur. barcelona'ya kafa tutamayan futbolcular galatasaray seviyesinde değiller benim için, sizin için öyleyse kusura bakmayın.

    tribünler gole kadar ve golden sonra müthişti. ama 1-1 olduktan sonra çok çabuk demoralize olundu. malesef duygusal insanlarız, maç eşitlendikten sonra eski baskıyı kuramadık barcelonalı futbolcular üzerinde. belki de onlar golden sonra rahatlamıştır bilemeyiz.

    torrent doğru taktik anlayışıyla çıktı sahaya ancak ilk 11 yanlıştı. gomis ve cicaldau ilk 11 oynayacak futbolcular değiller. şöyle ki nou camp'ta dirençli olan orta sahamız bugün helva gibi yumuşaktı. ileri daha sık çıktığımız için değil, doğru pozisyon alamayıp doğru eşleşmeleri yapamadığımız için. değişiklikler de çok geç yapıldı.

    özet olarak ; hayal kırıklığı yaşıyorum. daha çok direnebilirdik. daha iyi direnebilirdik. attığımız golden sonra barcelona'dan çok biz dağıldık. keşke farklı olsaydı. ama bir yandan da mutluyum. takımımı bu gibi rekabetlerin içinde görmeyi çok çok çok özlemişim. bunun artık normalleşmesi, her sezon yaşanabilmesi gerekiyor. süper ligdeki iğrenç rekabetlerden çok sıkılmışım. ben galatasaray'ı seviyorum. ama daha çok avrupalı olanını.

    çok yaşa galatasaray. canın sağolsun. yaşattığın heyecan için teşekkürler.

    (bkz: 17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın