resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2885
    şu an fazla abartılıyor kendisi. bakın bunları kerem'i eleştirmek için yazmıyorum. aksine, burada pek çok oyuncu yerden yere vurulurken onları savunmuş ve potansiyel ile formu karıştıyorsunuz demişimdir defalarca. kerem için de aynısı yapılıyor fakat bu kez övgülerde söz konusu bu durum. kerem iyi bir oyuncu, mevcut haliyle bile iyi, takimin en büyük hücum gücü ve dahası çok genç, yani gelişime açık. ama kerem şu an abartıldığı kadar üst düzey biri değil, olabilir mi?elbette olabilir, bence potansiyeli yüksek. ancak mesela arda'daki saf yetenek ve oyun görüşü bence kendisinde yok. yine dar alanda rakibi arkada bırakıp gitme konusunda yunus akgün ya da morutan seviyesinde değil kerem.

    topla çok iyi, direkt rakibin üzerine gidiyor, dikine gidiyor ki büyük avantaj bu. hızlı, bitiriciliği gelişiyor. topla giderken kolay yön değiştirebiliyor. bunlar ciddi silahlar ve bu sayede de çok ciddi katkı sunuyor takıma. ancak bir üst seviyenin oyuncusu olmak istiyorsa dar alanda daha becerikli, yaratıcı olmalı. dahası artık önlem de alınmaya başlanacak kendisine. daha fazka fiziksel temasa maruz kalacak muhtemelen. bunlarla da baş edebilmesi, mental olarak güçlü olması lazım.

    formu zirvedeyken yazmış olayım bunları. allah korusun ama yarın formu düşerse bazıları onu 1. lig topçusu ilan edecek çünkü ve o gün ben yine kerem'i savunacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın