resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1941
    hal ve tavır olarak çok düzgün bir insan olduğu ortada olan teknik direktörümüzdür. gerçekten son derece kibar, donanımlı ve işine tam konsantre birisi. bunlar yeterli kriterler olmak zorunda değil ancak bu tespitleri yapmak gerek.

    bana lucescu’nun beyefendi olanı gibi hissettiriyor kendisini. futbolculara yaklaşımı da o ekolden görülüyor. sakin, ciddi, saygılı ve babacan bir tarz. oyuncular eminim çok sevecekler kısa süre içinde.

    ayrıca benim izlediğim galatasaray döneminde sanırım en taktik odaklı çalıştırıcımız kendisi. yine bu konuda da lucescu’ya yakın buluyorum.

    fatih hoca, gerets, mancini hatta tudor dönemlerinde özel takım karakterleri ve çok güzel performanslar ortaya çıkartan oluşumlar olmuştu. ama bunu taktiksel düzen üzerinden bina etmedi hiç bir hocamız. torrent yaklaşımıyla bu yönde ümit veriyor.

    ayrıca algı olarak yaşı çok büyük gibi hissediliyor nedense ama kendisi, jose mourinho, abdullah avcı, aykut kocaman, gheorghe hagi ve ersun yanal gibi isimlerle kabaca aynı yaşlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın