resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1940
    kendisi tam olarak hayalini kurdugum kalifiye ancak underdog kalmis, gununu bekleyen sistem adami cv'sine sahip. tek sorun fatih terim bence tam olarak hayalini kurdugum sistemi kurarken gonderilip yerine kendisinin gelmis olmasi. saka gibi yillar sonra 20m+ bekleyebilecegimiz 3 oyuncumuz var. uefa kupasi alinan yillari hatirlamiyorum, 97liyim. ancak 2005'ten beri duzenli takip ederim, bir tek 2014'te sneijder burak selcuk muslera 4lusu satsak para kazaniriz oyunculari oldu o zamandan beri, ku bu 4 adamin toplam maasi 15-16 milyon euro'yu buluyordu.

    o zamanlar bile hep hayalini kurdugum sey, fifa-pes kariyer modda veya fm'de hep yaptigim modelin galatasaray'imizda da uygulanmasiydi.
    genc ve potansiyelli oyunculari topla, kaliteli 2-3 ayakla harmanlayarak takimi oturt. 2-3 yillik surecte basari gelirse ne ala, gelmezse zaten amacimiz o degil. oyuncularin gelisimine odaklan, bir oyun sistemi oturt ve parlayan oyuncularini satip yerlerini yenileriyle doldurarak, aliskanligin (ve gencken ucuza kapatip eksiklerini bizim giderdigimiz) oyuncu kalitesinin getirdigi oyun gucu ile yarismaci bir ekip yarat.

    fatih terim pragmatist turde bir hoca olarak, bugunun ve yakin yarinlarin krali olmaya turkiye'nin en buyuk adayiydi. ancak onunla boylesine uzun soluklu bir planlamaya girmis olmamiz gercekten beni sasirtmisti. hos, kendisi 3. doneminde yaptigi alt yapi devrimi ve emre utkucan ve ekibine scouting departmani acmasiyla bunun sinyallerini vermisti ancak bu kadar sert bir gecis beklemiyordum. sanirim yonetimin de payi buyuk bu konuda.

    neyse, fatih hocam bence cok yanlis zamanda gonderildi. takim kotu gidiyordu ancak devre arasi 2-3 dogru(gedson bile yeterli olabilirdi) transferle takim bugun icin yarismaci bir kimlige tekrar burunebilirdi. yonetim ise muhtemelen daha onceden planladigi bir modele gecis icin bu kotu gidisati firsat bildi ve terim ile yollari ayirdi.

    olan oldu, yapilan yapildi. artik teknik direktorumuz domenec torrent. her ne kadar fatih terim'e yanlis yapildigina inansam da torrent'in vaadettiklerine heyecanlanmaktan geri duramiyorum. takima dokunuslari neredeyse ilk gunden beri belli oluyor aslinda, konya gibi bir iki istisna haric oyunumuz degisiyor. tabiki terim her seyi yanlis yapiyordu da torrent duzeltiyor diye bir durum yok; tarzlari farkli ve terim'in basarisiz olmasina sebep olan sorunlarla torrent de epey ugrasmak zorunda.

    ancak ben kendisinin gidisatini heyecanla takip ediyorum. onumuzdeki sezon kesinlikle kendisiyle devam edilmesinden yanayim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın