• 135
    1 gün kalan maç.

    https://gss.gs/l1l.jpg (dünyanın güzel link kısaltmasını aldım, şu güzel uzantıyı alana kadar da 11 dk falan aynı fotoyu defalarca yükledim, totem emek ister :( )

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    yani ne söylesek, ne yazsak bu maçın bize getireceklerini tarif edemeyiz.

    sadece tek senaryo yazacağım,

    52.000 aslan ile sahayı dar edeceğimiz bir tribün düşünün(u: tam burada bilet sayısına dair göndermem vardı, kulüp savcılığa şikayet edecekmiş, hemen sildim o bölümü, g.tüm yemedi özür dilerim :( ) atmosfer 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı gibi, 11 aralık 2013 galatasaray juventus maçı gibiymiş.

    maç öncesi ısınmaya çıkan barçalı futbolcular ve xavi daha tünel çıkışında baskıyı hissetmeye başlamışlar. ıslıklar gırla...

    kura atışı sonunda totem gereği tv ekranına göre soldaki kaleyi seçip, 2. devre kuzey tarafına(ekrana göre sola hücum edeceğiz) hücum edecek şekilde sahalar seçilmiş.

    ilk düdükle birlikte üçlü çekiyoruz. dilerim maça da biz başlarız. maça barcelona başlarsa üçlük hemen kopar ve ıslığa dönmemiz gerekir. maçın en azından başında coşkuyu, gürültüyü, agresif tribünü ilk olarak en güçlü hissettireceğimiz an burası.

    camp nou'da yaptığımız gibi kompakt bir savunma anlayışı ile ortadan hücum şansı vermiyoruz ve sağlı sollu ortaları da marcao-nelsson tandemi ile savuşturuyoruz.

    feghouli'nin kerem ve muhammed'in savunma arkasına koşularına attığı birkaç pasla tehlike yaratmaya çalışıyoruz. top her geçiş hücumunda, her atakta olduğunda tribünden yükselen uğultuyu duyar gibiyim...

    karşılıklı birkaç pozisyon ile ilk devre ilk 45 dk 0-0 bitti.

    2. yarıda barça oyuncu değişikliklerine gidiyor, hafta sonu el clasico var. maçı 90'da bitirmek istiyorlar. biz ölümüne savunuyoruz. arkada hiç boşluk bırakmıyoruz.

    dakikalar 77 olduğunda 7 numaralı kerem "potter" aktürkoğlu, muhammed'in baskıyla kaptığı ve topu savunmanın arkasına attığı bir pozisyonda rakip bek ve stoperin üzerine doğru gidip topu sağa çekiyor, topa bir koyuyor, top jeneriklik şekilde 90 diye tabir ettiğimiz yere gidiyor. arena yıkılıyor!

    kerem 50 m euro oluyor :(

    maçın kalanında marcao ve nelsson'a eşlik eden taylan, berkan havadan yerden ne varsa süpürüyor. 2-3 oyuncu değişikliği yapıyoruz, klasik.

    son dakikalarda sürekli yere yatıyoruz, zaman oynuyoruz, çirkinleşiyoruz, barçalılar daha geriliyor, topla oynama %80'e %20 barça'da. ıslık sesinden başka bir şey duyulmuyor.

    90+4 gibi çok tehlikeli bir pozisyon verip son dakikaları dualarla, totemlerle bitiriyoruz.

    galatasaray çeyrek finalde!

    seni sevmeyen ölsün!
App Store'dan indirin Google Play'den alın