• 130
    bu maçı alacağız başka yolu yok. gerçekten de turu geçmemiz elzem olan son 16 turu maçıdır. ilk maçta dakikaları sayıyordum bu maç için de şimdiden gerginim. aradan jimnastik spor ile yaptığımız maçın kazasız belasız çıkması çok iyi oldu. bu maçın bizim için artıları sadece uefa kupasına bir adım daha yaklaşmak değil aynı zamanda piyasa yapmasını istediğimiz ve çoktan dikkatleri üzerine çekmiş oyuncularımızın değerlerinin artmasını sağlamaktır.
    beni korkutan şeyler son beşiktaş maçındaki kurduğumuz baskıyı bu maçta da kurarsak geride bırakacağımız boşluklar ve iki tane iyi maç görünce şımarık yöneticilerin özgüven(!) dolu açıklamaları... bu insanlar kendi şirketlerini yönetirlerken de böyleler mi yoksa sadece futbol kulübü yönetimine özel mi böyleler gerçekten anlamak zor. bir an için bile boşluk ve fırsat vermemiz gereken oyuncular oynayacak kenan karaman veya güven değil. deplasmandaki maçta nasıl haddimizi bilip dersimize iyi çalışmışsak şimdi de aynısını yapmalıyız.
    içimi rahatlatan husus da torrent'in kibirsiz, haddini bilen açıklamalarıdır. umarım bu maçı atlatıp kupayı kazanmaktan söz edeceğimiz bir pozisyona getirir bizi.
    son olarak, erken bir golün ve bununla beraber var olan tribün baskısının bize turun kapısını sonuna kadar açacağını düşünüyorum ve bunu umut ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın