• 77
    bu oyuncuları satan başkan ne güzel başkan, bu oyunculardan zarar etmeden çıkan yönetim ne güzel yönetimdir. galatasaray'ın 2021-22 sezonunda bu kadar üretkenlikten uzak olmasının bence en temel sebebi 10 milyon verdiğimiz bu 2 oyuncudan azıcık katkı almamızdır. az biraz katkı alabilsek çok farklı umutlarımız olabilirdi.

    bu bedelleri elbet kendileri biçmedi kendilerine ancak ortada yapılan bir yatırım ve dönüşü olmayan vasat bir performans var. bir şekilde bu oyunculardan zarar etmeyip seneye yapılacak transferler için finansman yaratmalıyız. yunus akgün gelince morutan tamamen taca çıkıyor. yunus gelmeden süre alamayan adam, yerli oyuncu sayısının 4'e çıktığı sezonda hiç süre alamayacak.

    cicaldau ise benim günah keçim. belhanda üzerine yine bu pozisyonda hata yapmak çok üzücü. belhanda kendisinden çok daha iyi oyuncu ama belhanda'ya da korkunç para verdik, o paranın da bir karşılığı olmadı. ülke gerçekliğinde 8 milyon bonservis 3.35 milyon euro net, bonuslarla falan senelik 4 milyon maliyet, 8+(4x4)=24 milyon euroluk bir yatırım. bu parayı messi'ye de versek bu paranın karşılığı olmaz, gelirimiz ne ki bu paraları verdik biz. aynıları feghouli için geçerli. bu paraları bizim gibi ekonomisi sorunlu ülkeler veremez, vermemeli. verdiğimiz için de bu haldeyiz zaten. bu adamların üzerine birde euronun uçtuğu dönemde 6.5 milyon euro bonservis 1 milyon yıllık 5 seneden 11.5 milyon euroluk bir yatırım var. korkunç paralar bunlar, penaltı atmaktan korkan oyuncu en başta. etliye sütlüye karışmadan, top almadan nasıl olacak ki bu iş.

    yabancı oyuncularda karavana performans lüksümüz yok. finansman yaratmak için umarım 2022 yazında elden çıkarabiliriz bu oyuncuları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın