• 105
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/PVm.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    sami yen'e geliyorlar sami yen farklı olacak. buradan hiçbir avrupa takımı öyle kolay kolay çıkamadı, çıkamaz. fark da yediğimiz maçlar oldu ama maç öncesi, maç başlarken maçın başında her şey çok farklı olur, ta ki golü yiyene kadar. golden sonra düşer ve saldırırsak fark yeriz.

    ama yüksek konsantrasyon, taraftarımızın da oyuna girmesi ile burası avrupa'nın en zor deplasmanı oluyor.

    1 ekim 2019 galatasaray paris saint germain maçını 0-1 kaybetmiştik mesela ama muazzam bir tribün vardı. o kadro bile neredeyse uçan kaçan psg'yi yeniyordu.

    ben bu maçta da o tribünü yapar, top barça'dayken ıslık ve gürültü ile nisptene genç barça oyuncularını bozarsak şansımız olduğunu düşünüyorum.

    yalnız top tüfek saldırmayacağız. nou camp'taki gibi oynayacağız ama bu kez evimizdeyiz, daha yükzek özgüven ve daha yüksek enerji. rakip de daha düşecek, deplasmanı hissedecek, taraftar sayesinde güç dengesini bir nebze de olsun ortaya getireceğiz.

    arzuladığım ve istediğim senaryo 70-75 dk. rakibi uyutan bir galatasary ve atılacak tek bir gol ile son 20 dk. yerden kalkmadan, taraftar ile birlikte maçı dualarla, totemlerle bitirmek...

    şu maçı kaybetmek kolay, kazanmak olay...

    14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçının morali hem taraftarda hem de oyuncularda olacak. bunun pozitif yansımasını da sahada görürsek, hayat neden olmasın?...

    seni sevmeyen ölsün!
App Store'dan indirin Google Play'den alın