resim
Atilla Karaoğlan
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 149
    rezalet bir yönetim gösterdi.

    (bkz: 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı)

    beşiktaşlı futbolcuların kartlarını es geçti. sertliği cezalandırmadı. oysa daha ilk yarıyı beşiktaş 11 kişi kapatamazdı.

    bir pozisyonda (dk. 61) emre kılınç kendisi yüzünden atağa çıkamadı. emre kendisini 2 kez çalımlamak zorunda kalıp topu kaptırdı ve devamında ciddi atak yedik. bir hakemin pozisyonu bu kadar engelleyecek kadar pozisyonun ortasında kalması skandal.

    peki kırmızı kartlık pozisyonlarda var'daki yaşar kemal uğurlu ne yapıyordu acaba?

    maçın hemen başında ghezzal'ın kerem'e yaptığı hareket kırmızı değil mi? ayak toptan geliyor diyenler, michale seri böyle atılmamış mıydı???

    bir de yan hakem rezaleti var. gomis'in orta sahada aldığı ve istasyon olduğu pozisyonda kanatlardan hızlı hücuma kalkıyorduk ve maçı kontra ile orada bitirebilirdik. yan hakem zart bayrak kaldırdı. bana göre pozisyon ofsayt değil. bana göre ne olduğu önemli değil. pozisyonu devam ettirip sonunu beklememesi problem!!! muslera'mız o şekilde sakatlanmadı mı rize'de? bizim kalemizde olan pozisyonlar ofsayt olsa bile pozisyon bitene kadar beklenirken rakip kalede neden zart diye bayrak çekiliyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın