• 738
    az çok bilinir bu zemin işi benim takıntılı olduğum 2-3 konudan biridir : )
    öncelikle şunu belirtelim, futbol zeminlerinde teknolojinin son noktası neyse bizim son yaptığımız çalışmada bu uygulandı bundan ötesi yok.

    stadyum yeterli ışık almıyor o nedenle mecburen uv ışık veren (lamba) cihazları çalıştırıyoruz onları 1 gün çalıştırsak yeni tarife ile günlük çok rahat 100bin tl elektrik faturasına katkı! sağlar. o nedenle stad çatısına yapılan güneş enerjisi sisteminin zeminin bu kadar iyi olmasına çok büyük katk sağladığın belirtmeden geçemeyeceğim ama her şart altında bir an önce yeni nesil led'lere geçirmek lazım son iki yılda bu sektör çok gelişti ve doğrudan bitkinin ihtiyacı olan aralıkta ışık gönderiyor ve ısı yayma gibi bir durumda neredeyse yok bu nedenle devasa büyüklükte soğutucular kullanmak zorunda kalmıyorsunuz.

    zemin altı drenaj zaten tek kelime ile harika durumda. su öncelikle kendi cazibesi ile aşağı iniyor ve asıl hikaye burada başlıyor vakum ile çekiliyor ve iki yandan tahliye ediliyor. kılcal damarlar gibi sahayı çevreleyen borulardan da sıcak su döndüğü için soğuk havalarda çim kökleri zarar görmüyor yağan kar hızlıca eriyerek akıp gidiyor.

    bundan sonrası bakım bakım bakım...
    daha önce de yazdım "altı üstü çim" kafasından çıkıp epl'de olduğu gibi zeminin bu oyunun en önemli parçası olduğunu kabul edip giderlerini "masraf" olarak görmediğimiz sürece bu seviyeden aşağı düşmez.
    (daha iyisi ise öğrenilerek olur x stadyumda başarılı olan bir yöntem y stadyumda başarılı olmayabilir o nedenle ekibi de korumak gerek.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın