• 98
    14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı'nın bitiş düdüğüyle birlikte havasına girmeye başladığım maç. galatasaray adının hakettiği yerdeyiz. psv sonrası avrupa maçlarını hep iyi ve doğru oynadık. bu sefer durum biraz farklı, dünyanın sayılı takımlarından biriyle oynayacağız. ilk maçta sözde rotasyon yaparak bizi hafiften küçümseyip nou camp'ta bize kaybetmenin ucundan dönmüş bir barcelona'yla...

    madrid maçını düşünerek rotasyona gideceklerini sanmıyorum. bu sene kazanabilecekleri tek kupa uefa. auba, pique, depay, de jong, allah ne verdiyse oynayacak bence. varsın oynasın. tura inanan bir galatasaray hele ki iç sahada her şeyi yapabilir.

    umutlarımı yükseltmekten imtina etmekle birlikte son 5 günde yakaladığımız havanın etkisine kapılmaktan kendimi alamıyorum. 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı sonrası torrent'in de oyuncuların gözündeki yerini sağlamlaştırdığıni gördük. sezon sonu sözleşmesi bitecek olan feghouli ve babel'in takıma liderlik etmesi, mostafa'nın yükselen; kerem'in, nelson'un ve marcao'nun tavan yapan formu çok olumlu göstergeler.

    şu sıralar hala olur mu olur kafasındayım. maç saati yaklaştıkça bu turu kesin geçiyoruz kafasına gelmem kesin gibi. geçemezsek de bu takım avrupa'da alkışı hak etti. veda edecekse de galatasaray'a yakışır biçimde veda eder. olur da devam derse o zaman adını şimdi anmak istemediğim ihtimal tüm türkiye'nin aklında belirir. yolumuz açık, vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın