resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1857
    bu gidişle hepimizi imparatorrentist yapacak gibi gözüken hocamız. 1 hafta öncesine kadar çaycı diye dalga geçilen, 3 gün önce terim futbolunu oynattı denilip normalleştirilen hocaya malum yönetimle geçen kış transfer sezonu ve taraftarın sırtını dönmesine rağmen yaptıklarıyla bugün artık skordan bağımsız teşekkür etmeniz lazım.
    (bkz: 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı)
    feg'i kazanması bile büyük gösterge. sadece 3 aylar modunu açmış bir feg değil, saha içi ve dışı liderliği almış bir feg. saha dışı liderliği arda'dan alış mevzusunun da tamamen idari bir tercih olduğunu düşünmüyorum. cicaldau'yu kesmek de en az ozil kesmek kadar değerli gözümde. morutan konusunu ben de merak ediyorum ama fatih hoca olsaydı ben hocadan da kerem'e uyguladığı gibi morutan'a kesik atacağını düşünüyorum. rumenlerin kazanılması için başlarını eğip bir düşünmeleri gerekiyor, bonservis mevzusuna girmeden yetenekli oldukları ortada ama ikisi de ortalama bir güven/performans veremiyor, iyi veya kötü uçlarda oynuyorlar. anlık takım performansı ve gelecek adına doğru hamleler olduğunu düşünüyorum.
    sonu nereye gider bilemem ama ben torrent'e sempati duyuyorum. takımın kondisyonunun ciddi anlamda arttığını ve taktiksel şemaları sahaya daha olumlu aktarabildiğini düşünüyorum. birlikte nice başarılara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın