• 16
    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçına gitmek isteyip bilet alamayanların nedense bu kombineyi almamışlardır. nedenlerini söyleyeyim;

    bu kombine çıktığında barcelona maçı oynanmamış, takımdan ümite tamamen kesilmişti. ancak ne oldu, skor alındı ve skor taraftarlı bir anda maça ilgi gösterdi.

    eğer bugün bilet satılır gibi yapılıp satılmadıysa tabi ki yazıklar olsun ama bilet alabilen arkadaşım da var(belki küçük bir kesim ama var). ancak adama sorarlar sen gerçekten galatasaray maçına gelmek istediysen neden bu kombineyi almadın? günlerce açıktaydı, ben kombinemi tek tek bütün koltukları gezerek aldım. sadece bjk-barça maçları zaten kombine parasını çıkartıyor. ama tabiki bahsettiğim bu süreç skor alınmadan önceydi. :)

    son olarak bu kombineyi alıp sivas maçına, malatya maçına gitmeyene de tek laf edilemez. he ben giderim orası ayrı ama gitmeyene en fazla “biletini başkasına verirsen iyi olur” derim. verir ya da vermez ona bile kimse karışamaz.

    kimse kusura bakmasın bu kombineye de fiyatlarına da günlerce bok atıldı. skor alındıktan sonra taraftar bakış açısını değiştiriyorsa kendisine dönsün bir sorsun, “ben skor veya sevdiğim hocanın, oyuncunun taraftarı mıyım yoksa galatasarayın mı?”
App Store'dan indirin Google Play'den alın