• 147
    domenico torrent'e söylediğim sözden dolayı bir hafta ceza almıştım sözlükten. 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı'nda burada olamamaktan daha çok beşiktaş - galatasaray arasındaki anlamsız laf dalaşı sırasında şu başlığa entry girememek koydu bana.

    bomboş bir muhabbetten racon kesmeye çalışılmasının sonucu beşiktaş tarafının paragraflarca haklı bir yanıtı oldu. yüz yıllık kulüp sanki ilk kez hayatında bu kadar sıkışık bir maç programına çıkacakmış gibi korkakça davranmak, bunun için ligin çaykur rizespor'dan sonraki en rezil camiasıyla laf dalaşına girmek, hatta laf dalaşını geçtim, kendini onlardan alta koyacak bir şey talep etmek nasıl bir kafadır? aynısı bizden istense burak elmas ve ali koç gibi takımlarına zarar verdiklerinin farkında olmayan başkanlar koşa koşa evet der.

    camiayı kenetlemeye çalışmak, taraftarın stada gelmesi için ekstra bir şeyler yapmak yerine böyle bir kulüpten iyi niyet ummak, göz göre göre onları bu laf çekişmesinde üst tarafa çekmek nasıl bir tutulmadır? ne olur istifa et, ne olur galatasaray'ın adını daha fazla kötü ağızlara düşürme.

    (bkz: 13 mart 2022 beşiktaş kulübü açıklamaları)
    (bkz: 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın