resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:49
Uyruk:İtalya
  • 93
    (bkz: 13 mart 2022 adana demirspor sivasspor maçı)

    --- alıntı ---
    her zaman hakemlerin de hata yapabileceğine inanırım" diyen montella, "hataları kabul edebiliyoruz ama maç anında farklı bir görüntü ortaya çıktığında, bunu kabul edemiyorum. direk maçın yönetimiyle alakalı konuşuyorum. profesyonel bir ikinci yarı oynanmadı. ikinci yarı hiçbir şekilde oynanmadı. burada hakem otoritesini ortaya koyamadı. eğer maçı yönetemiyorsan, 10 dakika uzatma vermenin anlamı yok" diye konuştu.

    türk futbolundaki devamlılık sıkıntısına eleştiride bulunan adana demirspor teknik direktörü vincenzo montella, "italyan olduğum için kendimi üstüm görmüyorum. ancak futbolda farklılıklar var. türk futbolunda süre bakımından devamlılık sıkıntısı var. en büyük sıkıntı da bu. sürekli kavga halindeyiz. sürekli kaos, yedek kulübesinden fırlayanlar. bölünen maçlar" ifadelerini kullandı.
    --- alıntı ---

    aramıza hoş geldin :)
    burada kendisi hakkında "futboldan anlıyor" yazdıktan sonra yabancı sevici diye laf sokmalı entryler ve mesajlar almıştım o zihniyete anlatacak bir şeyim yok zira kendileri en ufak fırsatı kaçırmıyor. ancak şunu belirteyim bizde ya da istanbul takımlarında montella'nın oyun tarzına uygun bir kadro yapısı yok o nedenle taş yerinde ağırdır bir süre daha ads'de kalması ülke futbolu için de daha faydalı olur.

    kendisinin futbol ve oyun bilgisini görmek istemeyebilirsiniz ama samet aybaba sonrası takımdaki yükselişi görmemek cidden çaba ister. bu adam sonrası yunus seviye atladı, balotelli italya milli takımına geri çağrıldı, talha yükselişe geçti... internet çok faydalı bir şey bence adama sallamadan önce bir araştırın. oyuncu gelişimine önem veren bir teknik direktör kendisi.

    ayrıca bu sene ads'de kadro çok iyi ama beklentiler düşük tek hedefleri ligde kalmak bunu başarması onlar için yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın