• 44
    https://twitter.com/...QbksERBrDM_bsSSLnw6A

    vasıfsız burak elmas yönetiminin vasıfsız elemanlarından. ya yeter ne çok küçülttünüz kendinizi yahu. galatasaray'ın marka değerine hakaret gibi bir tutum içindeler. beşiktaş yıllardır ne galatasaray taraftarı ne galatasaray yönetimleri tarafından ciddiye dahi alınmayan, çapı belli orta ölçekli bir camia. ne diye galatasaray'ı böyle aptalca tartışmalar içine sokuyorsunuz. şu maçı 1 gün önceye almak gerekirken erteletmeye çalışıp boş gündem yaratıyorsun. yap rotasyonunu, oyna bitsin gitsin.

    sen neden beşiktaş'a böyle bir talep ile gidiyorsun. hadi gittin diyelim, şu kargaşada adamlar psv'den 7 gol yediniz falan diye açıklama yaparken sen ısrarla bak biz böyle bir talep ile gittik diyerek kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun. beşiktaş bizi reddetti, kimse bizi adam yerine koymuyorun ispatı falan mı şu yapılanmaya çalışılan şey.

    bütün süreç berbat yönetildi, bari artık susun oturun yerinize. şanlıurfaspor'da yöneticilik yapmayı becerememiş adamı galatasaray'a yönetici diye getirirsen olacağı bu. gedson fernandes gibi adamı 1.5 milyon euro için şu değersiz adamlara kaptırırken sünepelikten masaların altında saklanan yönetim kesimi tepkiler biraz dinince kamera şakası gibi her taşın altından çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın