resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2822
    beşiktaş'ın galatasaray kompleksi nedeniyle rizespor'a kiraladığı eski oyuncumuz.

    alınsaydı cicaldau ve berkan'ı da rahatlatıp oyun kalitemizi bir üst noktaya taşıyacaktı. açık konuşalım cicaldau sezonun ilk devresinde çok yalnız kaldı ve zorluk çekti. çünkü gedson gibi oyunu her an rakip ceza alanına savuşturan bir takım arkadaşı cica'nın geçiş oyununu ağzımız açık izlememizi sağlayacaktı. berkan'ın pres ve ciğersiz mücadele oyunu bal yapmayan bir arı görüntüsü vermeyecek ve futbol anlayışımız daha oturaklı gözükecekti.

    fatih terim cicaldau transferini gedson'un %100 alınacağını düşünerek yapmış bundan eminin. berkan'ı da aynı şekilde gedson'a uygun olur ve yabancı sınırına takılmaz diye seçmiş. ama gedson gelmeyince hem cica hem berkan zora düştü.

    hadi domanec torrent galatasaray'ı 2022'ye kadar tanımıyordu da burak elmas sen kulüp başkanısın, sen kulübün başısın on yaşındaki taraftarın bile takımın gedson'a bu denli ihtiyaç duyduğunu nasıl idrak edemezsin. nasıll önceliğimiz değil dersin? sen başkan olmadan önce nöbete başlamıştı bu taraftar gedson için.

    neyse tabi giden gitti. ama gedson son ana kadar bekledi*, baktı ki yönetim kendisini alma konusunda ağır saçmalıyor, ciddiyetten uzak, biosundaki aslan resmini kaldırdı ve beşiktaş'a gitti. çünkü benfica ile bütün ipleri koparmış ve aylardır galatasaray'ı beklemişti, o işin geri dönüşü yoktu. ama farkına varın, bizi işte takımın ihtiyaçlarından ve futbol piyasasından o denli kopuk bir başkan yönetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın