• 65
    taraftar olarak büyük sinerji oluşturduğumuz son 16 rövanş maçı. yarattığı heyecan, rakibin tüm zamanların en büyük klüplerinden biri olması ve oluşan sinerji bu maçı sanki yarı final maçıymış da kazanırsak finale çıkacakmışız kadar önemli hale getiriyor.

    karmaya inanırım. buradaki aslan renkdaşlarımdan isteğim lütfen deplasmandan puanla çıktık diye şımarmayın, üst ağızdan konuşmayın. tüm camia olarak maçın önemini bir an olsun unutmamalıyız. dile kolay, neredeyse çeyrek asır sonra bir uefa çeyrek finali daha göreceğiz belki de. yönetim, futbolcu, taraftar maç sonuna kadar ehemmiyyetli olmalıyız. .

    peki ilk maç neleri gördük? taylan ve berkan'lı orta saha bir şeyi iyi yapıyor. eğer konsantre iseler rakibi iyi karşılıyor ve göbekten net gol pozisyonu vermiyorlar. bununla birlikte sol çizgide berkan, sağ çizgide ise taylan ferran torres, depay ve traore'ye nin kanatlardan içeri girmesini ve pozisyon hazırlamasını pva ve boey'e devamlı olarak yardım ederek engelleyebiliyorlar. geriye duran toplar kalıyor ve burda da marcao ve nelson deyimi yerindeyse rakip hücümcuları ezebiliyor. burada ikinci maçta sergio busquets'e çok dikkat etmek gerekiyor, kafa toplarında mutlaka tehlike yaratacak. son seçenekleri uzaktan şut ve frikiklerde de pena çok iyi iş çıkarıyor. demek ki biz bu şekilde oyunu tutma işini beceriyoruz. aynı anlayış ve disiplininden asla kopmamamız gerekiyor. 1-0 yenik duruma düşsek bile kopmamamız gerekiyor.. rakibin napoli'de yapktıklarını gördük, şu açık ki bize daha fazlasını yapabilirler biraz şımarık ve oyun displininden kopuk bir anlayış buna net bir zemin hazırlar.

    çok heyecanlı ve istekliyim. şurada maç günü öncesi gece rakibi otelinde uyutmama organizasyonu yapılsa yaşıma başıma bakmaz kalkar giderim.

    zemin de çok önemli. patates tarlasında oynamak belki barça'yı o gece için bozar ama hem bizi dünyaya rezil eder hem de uefa bunun acısını saha içi dışı çıkarır o yüzden zemini iyi korumalıyız. yemişim bjk'sini, gerekirse farklı bir statda oynayalım ama zemini bozmayalım..

    2000 copenhag'da "tanrı bizim almamızı istiyor" demiştik, kim bilir belki de rabbim çeyrek asır sonra nerde kalmıştık diyor olabilr.. şansımız bahtımız açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın