• 482
    avrupada mevcut kadromuzun oynayabileceği tek oyun olan geçiş oyunu anlayışı ile kendisinden güçlü rakiplerine kafa tuttuk. hakikaten şampiyonlar ligi seviyesinde takımlarla aynı gruptaydık. lokomotiv moskova, lazio ve marsilya. ligdeki uyuz futbolun aksine, takım tamamen konsantre, taraftar içerde konsantre deplasmanda gol yemeden, namağlup şu gruptan çıktık. yetmedi bir boy büyüğünü verdiler: barcelona.

    yine aynı anlayışla oynamamız gerektiğini elbette hoca da biliyordu. ve nitekim barcelonayı bireysel yetenekleriyle oyun oynamasına zorladık. merkezi müthiş kapatttık. taylan berkan stoper aralarına destek koşuları attı. soso "koşun abi siz ben de jonglayım" dedi o da işini yaptı. pva ve boey kanat forvetleriyle bire bir kalmasın diye kerem ve babel o bölgede pozisyon aldı. inatla geriden oyun kuracaz demedik ve ayağı iyi olan bir kaleciyle alba'ya karşı fizik üstünlüğü bulunan babel'e oynadık. stoperlerimiz müthişti. genel anlamda barcelonaya böyle oynayabilirdik ve bunu da başardık. şimdi sıra barcelona'ya aynı şeyi yapıp, kendi evinde darma duman olan napoli gibi olmamak.

    içerde cehennemi yaşatıp, müthiş bir ıslıkla, yine aynı geçiş oyununu oynamalıyız. napoli gibi açık oynarsak, malesef fark yeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın