• 460
    yapılan operasyonla bazı hakemlerin hakemliği bitirildi.

    bu hakemler arasında farklı tipte hakemler var. nedir bu tipler? açıklayayım;

    cüneyt ve fırat gibi yüksek egolu, maçı istediği skorla bitirebilme yeteneğine sahip hakemler.
    ali palabıyık gibi bence asla talimat almayan ama kendine fazla güvenen ve bu güven sebebiyle fazlaca hata yapan hakemler,
    hüseyin göçek, alper ulusoy, suat arslanboğa,halis özkahya gibi hakemlikle pek alakası olmayan hakemler.

    peki operasyon sonucunda sezon sonuna kadar devam edecek olan hakemler? tamamı talimat alan ya da almaya uygun isimler. bakın bu ligde kimse cüneyt'e fırat'a talimat veremez. cüneyt çakır bir takımı silkmeye kafasına koyduysa yapar, keza fırat da öyle. ha başka ajandaları vardır ya da keyifleri öyle ister orasını bilmiyorum ama mhk'den böyle bir talimat vermeye kimsenin cesaret edemeyeceği hakemler bunlar. mhk'nin kontrol edemediği tipler bunlar. şimdi ise ellerinde bir avuç kuzu var. zaten ben bir listenin içinde volkan bayarslan'ı görüyorsam o listenin notunu direk veririm. volkan bayarslan denen adam 2 tane anaokulu takımının maçını bile yönetemeyecek yeteneksizlikte bi insan, kaldı ki süper lig maçı..

    bu liste kukla listesi, bu liste pilli bebek listesi, bu liste piyon listesi. mevcut tff ve mhk yapısı değişmediği sürece şu dakikadan itibaren türk hakemleri kulağına fısıldanını yapacak, ligin kaderini onlar belirleyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın