resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 969
    kendisini övdüğüm, hatta 20 milyon euro'luk bir futbolcu olduğunu söylediğim 3-4 tane entry'm var ve hiçbirinden pişman değilim. iyi oyuncu ve hatta iyi bir hocanın elinde ciddi paralar kazandırarak yurtdışına transfer yapabilecek bir potansiyel.

    ama oyunun 3. bölgesinde topla buluşsun, nokta pas atsın, asist yapsın, yaratıcılık katsın isterseniz çöp olur tabii ki. tam da torrent'in elinde çöp olduğu gibi. insanlar asıl o işleri yapması gereken cicaldau bir kere bile topla buluşmazken neden top sürekli berkan'ın ayağına geliyor bunu değerlendirsin.

    berkan size 3 günde bir ortalama 12bin kilometre koşu mesafesi sağlayacak, dinamizm katacak, yüksek profesyonelliği ve iş ahlakı olan, takım arkadaşlarıyla asla kavga ettiğini göremeyeceğiniz, kazandığı veya ayağına gelen topları 2-3 saniye içerisinde kanal içerisindeki takım arkadaşına direkt göndermesini istediğinizde çok yüksek pas oranlarına çıkabilecek bir profil. kullanamıyorsanız, taraftarın gözünde paçavraya çevirtiyorsanız o sizin probleminiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın