• 72
    10 milyon euro harcanmış olan oyuncu grubudur. korkunç bir zarar var, euro kaça gidiyor falan. parası her gün değersizleşen bir ülkenin takımının parasını bu şekilde bol keseden harcamış oluşu akla mantığa sığmıyor maalesef. yönetimin yaptığı her şey yanlış ve yok hükmündeler, nefret ediliyorlar zaten galatasaray'ı gerçekten seven insanlar tarafından ancak fatih hocanın da bu transferlere onay vermesi maalesef kendi karnesine eksi yazdırıyor.

    zararını karını geçtim euro 2021 yazıyla 2022 yazı arasında fark bir değerde olacak. o sebeple 7 milyona falan iki oyuncuyu satsak üzülmem. yarı parası kasamıza girse de vadeli adam alırız, başka oyuncu satarız vs vs. sadece ligde oynayacak bir takıma 14-15 oyuncu yeterli olacaktır. 2020-21 sezonunda beşiktaş'ta böyle bir rotasyonla şampiyon olmuştu.

    2022-23 sezonunda sahaya 7 yabancı atabileceğiz, yani kurşun kısıtlı. bu iki oyuncudan değil kurşun, en fazla kurusıkı olur. yeni gelecek yönetimin ilk önceliği bu oyunculardan elde edilecek zararı minimize etmektir. galatasaray 10 milyon euro harcadığı isimlerden büyük katkı almak zorundadır ki büyük takım olabilsin, 30+ maç sonunda ipi göğüsleyebilsin. taşıyıcı görevi görmesi gereken oyunculardan biri hayalet, diğeri ilk 18'e zor giriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın