resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1716
    5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçındaki mağlubiyetten sonra takıma yönelik yaptığı "bu takımı ben kurmadım" tarzında, takımı taraftarın önüne atan açıklaması için hatırlatmam gereken birşey var.

    bahsettiği takım 2021-2022 uefa avrupa ligi'nde marsilya, lazio ve lokomotif moskova'nın bulunduğu gruptan namağlup lider çıkmıştır.

    kolay kolay hiçbir teknik adamın yapmayacağı bir açıklama yapmış. hani nereden baksan olmuyor. "ne bulduysak o" tarzında bir cümle kurmuş. senin buraya gelişin "ne bulduysan o" için değil "ne bulduysan daha fazlasını daha iyisini yapmak" için.

    herhangi birini takımın başına koysan o da aynı şeyleri söyler. ama sen teknik adamsın bu cümleleri milyonlarca taraftara söylerken 2 kez düşünmek zorundasın. teknik adamlık sadece oyunculara taktik verip sahaya sürmek değil. öyle olsaydı şu anda her taktik veren başarılı olurdu.

    barcelona maçı öncesi yaptığı facia açıklamalardan sonra takımla zaten uymayan kimyasını iyice bozdu. 10 mart günü kendisi ne yapacak çok merak ediyorum.

    zira kendisi galatasaray'a gelirken bu takımın kendi kurmadığı takım olduğunu gayet iyi biliyordu. zaten buraya geliş gayesi "kendi kurmadığı takımı" toparlamak.

    artık laf değil icraat zamanı torrent.

    belki de bazen sadece "taktik maktik yok bam bam bam" demek yeterlidir taktik vermek için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın