resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2757
    inisiyatif almaması gereken futbolcu. kerem zannedildiği kadar yetenekli bir oyuncu değil. fiziksel dezavantajı var en başta. top tekniği düşük.

    kara düzende parlamış olabilir ama o kara düzende de 14. falan oluyorsun işte. düzenli bir sistemde çok saç baş yoldurur kerem. yasin'i hatırlıyor bana.

    şimdi herkes takımda bir şey yapmaya çalışan tek adam falan diyor ama öyle bir şey de yok esasen. takımın yetenek ortalaması çok düşük olunca 5 metre top süren adamı wonderkid ilan ediyorsunuz. aanholt mesela geçen hafta sol bekin kralı ilan edilmişti. neden, normalde galatasaray 8 numarasının her maç zaten yapması gereke şeyi kimse yapmayıp kendisi denediği için.

    takımda ve oyunda vasata o kadar alıştı ki taraftar, maksimum yedek olabilecek adamlar takımın en önemli yeteneği olarak lanse ediliyor. galatasaray'da hali hazırda bu seviyenin oyuncusu diyebileceğin 4-5 adam var en fazla. ki kerem bunlardan biri degil. muslera, nelsson, standart bir marcao ve mustafa muhammed. belki bir parça emre kılınç'ı da sayabiliriz. gerisinin alayı yedek kulübelik oyuncular.

    gözünüzde büyüttüğün kadar süper bir oyuncu değil bu kardeşimiz. o noktaya gelebilir mi, onu da sanmıyorum ama zaman beni haksız da çıkarabilir.

    bu entrynin kaybedilen 5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçı ile uzaktan yakından alakası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın