resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2045
    boşta olan ve takımımızın başına eninde sonunda geçecek olan teknik direktördür. kendisinin bu sezonun* sonuna dek takımın başında durması, bizim için iyi olabilir.

    zira (bkz: süper lig 2019-2020 sezonu) 'nda rezalet giden beşiktaş, takımın başına sergen yalçın'ı getirmişti. sezon sonuna dek iyi bir ivme yakalayan takım, ertesi sezon bu ivmeyle şampiyonluğa ulaşmıştı.

    aynı şekilde; (bkz: süper lig 2020-2021 sezonu) 'nda rezalet giden trabzonspor, takımın başına abdullah avcı'yı getirmişti. sezon sonuna dek takımını toparlayan avcı, aynı ivmeyle ertesi sezona devam etti ve trabzonspor şubat ayında şampiyon oldu bile.

    biz de aynı şekilde okan buruk'u takımın başına getirirsek, bir ivme yakalayabilirsek enerjimizi diğer sezona aktarabiliriz. tabii ki elimizde 2 adet örnek bulunuyor olması bizde de aynı şekilde cereyan edeceğini göstermez. belki de bu sezonu torrent ile tamamlayıp, diğer sezonun başında temiz bir sayfa açmak daha mantıklı olabilir.

    hangisinin daha mantıklı olduğu tartışılabilir, ancak bir gerçek var ki okan buruk er ya da geç teknik direktörümüz olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın