• 154
    galatasaray’ı sadece kendi reklamını yapmak için kullandığını düşündüğüm kişi. bugüne kadar yaptığı her hareketle taraftara oynadığını, gerçekten derdinin galatasaray olmadığını söylemek zor değil.

    iyi ki sponsorluk rakamları açıklanmıyor, yoksa 3-4 kişi birleşip aynı rakamlarla sponsor olabileceğini düşünürdü. muhtemelen bir daire parasına, hatta çok daha azına, bu adamın ne iş yaptığı belli olmayan firmasının reklamını yapıyoruz. hoş, bu rakamlara bel bağlayacak derecede güçsüz ve vasıfsız bir yönetimimizin olması bizim en büyük handikapımız.

    2 benzin istasyonuyla galatasaray’a sponsor olunabiliyorsa eğer kapımızda kuyruk oluşur. eğer benim gibi, 2 benzin istasyonundan ibaret olmadığını, düşünüyorsanız şirketinin instagram paylaşımlarına bakabilirsiniz.

    değirmenin suyu nereden geliyor bilmiyorum. gazetecilerin işinde de gözüm yok ancak, varsa menfaatsiz galatasaraylı bir gazeteci göreve davet ediyorum.

    son olarak, yaşayan en büyük efsanemiz fatih terim ve kaptanımız arda gibi isimleri bu adamla yan yana görmekten büyük üzüntü duyuyor, bu iki isime teessüflerimi iletiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın