• 2
    --- alıntı ---

    ''aslolan galatasaray'' sözünü kullanmayı seven ama uygulaması gereken yerlerde sessiz kalmayı tercih eden imparatorumuz. mağdur edebiyatı yaparak trollerini takımın başarısı için uğraşanların üstüne salması da unutulmaması gereken nokta.

    --- alıntı ---

    fatih terim'e alenen iftira attığını düşündüğüm yazar. "galatasaraylıyım" diyebilen herkes kendisinden "fatih terim'in trollerini takımın başarısı için uğraşanların üstüne saldığı" iddiasının kanıtını istemeli, kendisi de bu iddiasının kanıtını (tabii varsa) göstermeli.

    edit: (bkz: #3345863)

    ya beni yanlış anladığı için ya da başka bir sebepten ötürü konuyu bağlamından koparmış olan yazar. maalesef hakkımdaki entry'sini neresinden tutsam elde kalıyor. kendisinden haklı olarak kanıt istemiştim ancak bahsettiği eylemi (trollerini salmak) fatih terim'in gerçekleştirdiğine dair bir kanıt sunmuyor. bunu yapamadığı ve buna rağmen üste çıkmak istediği için ise ad hominem yapıyor. ancak maalesef dersini de iyi çalışmamış; son 5.5 ayda toplamda 29 entry girmiş, galatasaray'ın avrupa ligi maçları ile alakalı tek bir entry girmemiş bir yazar için "galatasaray torrent yönetiminde kazanınca entry girmemesi de bir başka soru işareti" demesi trajikomik*.

    kendi amacı belli olan entry'sini "yakınma" olarak nitelendirmesi ise bundan 2 kat daha trajikomik. insan gülsün mü ağlasın mı bilemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın