resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2785
    beşiktaş’ın müstakbel portekizli orta saha oyuncusu. adamlar sene sonu gidecek olan ciğersiz atiba’nın yerini kat be kat daha iyisiyle doldurdu. bizim başkan da pişman değiliz diye artistlik yapıyor. halbuki burak elmas’ın kendisini alamadığına deli gibi pişman olduğuna milyonlarca galatasaraylı yemin edebilir ama ispat edemez. 1 tane ya 1 tane galatasaray başkanı da şu taraftarın yüzünü yere eğdirmesin arkadaş. bunu en son sağolsun ünal aysal yapmıştı, o’nu da divan’da kovmaktan beter ettiler. adam da mevcut başımızdakiler gibi vasıfsız olmadığı için ‘siz bilirsiniz’ dedi ve gitti.

    herneyse konu sapmış. galatasaray’ın en az 10 sene içinde, kendisinin potansiyelinde bir oyuncunun bonservisinin yarısını 6 milyon euro gibi komik bir paraya almasının mümkün olmadığı oyuncudur. türkiye ligi’nde hangi büyük takımda oynuyorsa o büyük takım ligin o dönem için alfası olacaktır. zira geçen sene beşiktaş orta sahasının içinden geçtiği gibi bu sene de bizim orta sahamızın içinden geçmiştir. trabzonspor ve fenerbahçe de bizim orta sahanın yaşadığı çaresizliği, gedson buralarda olduğu sürece yaşayacaktır.

    kısacası yazık, çok yazık oldu. umarım başta burak elmas olmak üzere transferinden sorumlu her kim varsa tez zamanda kulüpten uzaklaştırılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın